Adress

Gamla Tylösandsvägen 100

302 42 Halmstad

Ring oss

0725 90 12 00

Bakgrund

Mer om Innovationssupport

 

Innovation är grunden till Sveriges välstånd, sysselsättning och välfärd. Innovation är en förutsättning för livskraftiga och lönsamma företag och uppstår hur, när och vart som helst.

 

Innovationssupport erbjuder kreativa människor, företag och organisationer:

 

  1. Innovationsskolan utbildar kreativa människor och företag att enklare och snabbare testa, verifiera och utveckla innovationer genom en hållbar innovationsprocess och smarta accelerationsprogram.
  2. Innovationsverktyg som är smarta matchningssystem som förmedlar problem, idéer, specialister, finansiering osv.
  3. Safe Innovation är ett globalt skyddsprogram för att skydda utveckling av innovationer eftersom det finns ett antal risker för stöld, kopiering och intrång i immateriella rättigheter. Läs mer om skyddsprogrammet Safe Innovation >>>

 

Innovationssupport AB är medlem i International Innovators som verkar för att stimulera utvecklig av hållbara idéer och uppfinningar till framgångsrika innovationer på den globala marknaden.

Samordnar resurser

Innovationssupport samordnar multikompetenser för att utveckla fler innovationer snabbare.

Uppfinnare

 

Problemlösningar och idéer utvecklas inledningsvis hos kreativa människor som kan vara uppfinnare, forskare och ingenjörer mfl.

Specialister

 

En specialist behövs inom specifika områden för att hjälpa uppfinnaren testa, verifiera och utveckla en uppfinning exv forskning, design, patent.

Entreprenörer

 

Vid start och drift av företag behövs en erfarna entreprenör som kan organisera produktion, order, leveranser, reklamationer, företagsledning osv.

Investerare

 

Utveckling av innovation samt utveckling av företag kräver både kapital och kunskap om ekonomisk tillväxt för företag.

Säljare

 

Marknadsföring och försäljning är helt avgörande för hur innovativa produkter och tjänster lyckas på marknaden.

Kunder

 

Kunders delaktighet i en innovationsprocess är viktig för utveckling av form, färg, design och funktioner. Kunden värderar hur effektivt ett problem är löst.

Innovationssupport hjälper kreativa människor och organisationer att utveckla fler innovationer snabbare

Copyright © 2023 Innovationssupport                             GDPR & Användarvillkor                             Powered by Zuport.se